“Kvantespring” episode 2.6: Digitale bestyrelser

Medvirkende: Anders Rahr, tidligere SVP hos IC Group og nuværende bestyrelsesformand her hos Kvantum.

Digital first – det synes at være mantraet blandt de virksomheder, der er kommet bedst igennem de første 6 måneder af coronakrisen. Det er med andre ord de virksomheder, der har evnet at omstille forretningen over meget kort tid, som har afbødet de største tab.

Men de digitale fundamenter stiller store krav til ikke blot medarbejder og ledelse, men også til bestyrelserne, der sidder på øverste mandat i rigtig mange virksomheder. Hvis bestyrelsen ikke har det rette digitale mindset kan det være svært at lede resten af virksomheden igennem en digital omstilling. Men hvordan skaber man grobund for digitale bestyrelser? Vi kommer det hele omkring i denne udsendelse af Kvantespring samt i et blogindlæg af Anders Rahr om selvsamme emne, hvor han debatterer om digitalisering er bestyrelsens forankring i fremtiden.

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 2.6: Digitale bestyrelser
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Anders_Rahr
Gæst

Anders Rahr

Anders Rahr, tidligere SVP hos IC Group og nuværende bestyrelsesformand her hos Kvantum.