“Kvantespring” episode 2.7: Amazon til Norden

Medvirkende: Thomas Lau Kristiansen, CEO hos Echolac Nordic og Martin Jagd Graeser, CEO og Founding Partner hos Kvantum

Det er lidt som med årets første nattefrost; du ved ikke hvornår den lander, men du kan være helt sikker på, at lige pludselig en morgen, så finder du dig selv med et halvflækket dankort i et desperat forsøg på at af-ise din Corolla. Metaforen har rod i Amazon, som nu har slået sig ned i vores naboland Sverige. Og det er dermed ikke længere et spørgsmål om hvis, men om hvornår Amazon rykker til Danmark.

Amazon er ikke bare en online handelsplatform. Det er en ustoppelig maskine, der blot ser ud til at vokse sig større og større. Så hvad betyder det egentligt, at Amazon er rykket til Sverige? Og hvad betyder det for det danske e-commerce marked og ikke mindst de danske virksomheder, at vi nok snart kan forvente, at Amazon rykker til Danmark?

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 2.7: Amazon til Norden
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

shthomasDSC6841
Gæst

Thomas Lau Kristiansen

Thomas Lau Kristiansen, CEO hos Echolac Nordic