“Kvantespring” episode 3.2: Direkte til forbrugeren

Medvirkende: Morten Jensen – CSO hos Kvantum Copenhagen og Peter Boris CMO hos Coop.dk

Det sidste års massive vækst i online retail har cementeret en hel del – først og fremmest at størrelse, volumen og tilgængelighed er en kæmpe nøglefaktor i at få succes med sit online salg. I hvert fald man ser på giganter som Amazon, Zalando osv.

Men der er også en anden gren, der er begyndt at spire. For mens de største bliver større, så viser nye indsatsområder, at den direkte linje til forbrugeren er blevet vigtigere. Direct to consumer er dagens omdrejningspunkt, for det stiller spørgsmålene – handler det fortsat om at være størst, have den bredeste platform og kunne levere hurtigst? Eller handler det i lige så høj grad om at være tæt på forbrugeren i købsøjeblikket og eje hele købskæden?

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 3.2: Direkte til forbrugeren
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Peter Boris Kreilgaard - Coop Digital marketing
Gæst

Peter Boris Kreilgaard

Peter Boris Kreilgaard er en stærk marketingprofil, der gennem de sidste år har stået i spidsen for Coop.dks marketinginitiativer. En stor del af Coop’s seneste online-succes kan hermed tilskrives Peter og hans blik for en mere digital og teknologidrevet forretning, som har øget opmærksomheden omkring både Coop, Coop.dk og deres produkter. Med en dyb kundeorienteret tilgang til marketingfaget og en imponerende evne til at bruge data til at øge kundetilfredsheden, markerer Peter sig som en af branchens dygtigste e-commerceprofiler.

CMO hos Coop.dk.

Morten Jensen - CSO Kvantum Copenhagen
Gæst

Morten Jensen

I Kvantum binder Morten Jensen e-commerce, markeds- og forretningsprioriteringer sammen i solide løsninger for vores kunder. Morten har en baggrund fra både kunde- og bureausiden med +10 års erfaring fra rådgiversiden og er CSO og Client Director i bureauet.

CSO & Client Director hos Kvantum.

CMO hos Coop.dk.