“Kvantespring” episode 7: Vi ses i Biva! – en temperaturmåling fra reklameland

Medvirkende: Creative director hos bureauet Unicorn Thomas Pries.

Vi har alle sammen en holdning til dem. Nogle er fantastiske. Nogle er rædselsfulde. Mange er ret irriterende. Alligevel bliver der ifølge dataanalysefirmaet eMarketer spenderet 266 mia dollars på digital markedsføring i 2018 fra annoncører i hele verden. Om tre forventes tallet at stige til 376 mia. – altså en stigning på 41%. Der er mange penge i reklameverdenen, og derfor er det nærliggende at kigge nærmere på, hvordan disse penge forvaltes.

For mens streaming for alvor tager fart, kunne det tænkes, at tv-reklamen er ved at være fortid. Eller hvad? Hvad er det for en transformation, som skal ske på reklamemarkedet rettet mod streamingplatformene? Hvordan arbejder man kreativt med udvikling af reklamer? Og hvordan får man kreativiteten til at spille sammen med stadig mere automatiserede processer i mødet mellem indhold og platforme? Det sætter vi spot i denne udgave af Kvantespring.

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 7: Vi ses i Biva! – en temperaturmåling fra reklameland
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

"Kvantespring" episode 7: Vi ses i Biva! – en temperaturmåling fra reklameland
Gæst

Thomas Preis

Stifter og partner i bureauet Unicorn.