“Kvantespring” episode 9: Fremtidens e-commerce

Medvirkende:Niels Ralund, direktør hos Forening for Dansk internethandel FDIH og Adrian Kaule Salgschef for BtC hos Nemlig.com

I folkeskolen var den helt store shopping-oplevelse at komme i Magasin du Nord ved Kongens Nytorv og opleve, hvordan man bare havde alt samlet under et tag. Her kunne man købe alle julegaver på én gang, og det var hele turen værd.

Magasin er for længst skiftet ud med de store digitale stormagasiner, hvor man kan købe det hele fra sofaen. Hvorfor overhovedet kæmpe sig igennem den overparfumerede stueetage og de alt for langsomme rulletrapper, når jeg kan købe det hele hjemmefra? Fremtiden peger i en retning og det er digital handel frem for alt. Men hvad kendetegner denne fremtid, og hvor skal virksomhederne sætte ind, hvis de ikke vil se sig spist op af Amazon og de store kinesiske online-handelspladser?

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 9: Fremtidens e-commerce
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

"Kvantespring" episode 9: Fremtidens e-commerce
Gæst

Niels Rahlund

Direktør hos Forening for Dansk internethandel FDIH

"Kvantespring" episode 9: Fremtidens e-commerce
Gæst

Adrian Kaule

Salgschef for BtC hos Nemlig.com