Case

BabyDan

Det har vi hjulpet med

  • Amazon
BabyDan
BabyDan

Baggrund

BabyDan har siden sin spæde start i 1947 forhandlet møbler, tekstiler og tilbehør til børneværelser. De forhandler babyudstyr i alle afskygninger og udvikler desuden selv sikkerhedsprodukter til børn i alderen 0-3 år. Med mere end 70 år i branchen er de en af de største eksperter i børns sikkerhed.

De tror på, at sikkerhed og bæredygtighed hænger uløseligt sammen, og de går forrest, når det kommer til at udvikle de mest sikre produkter til børn i en bæredygtig kvalitet. For eksempel er der sørget for, at plastikken i deres produkter ikke indeholder skadelige stoffer for barnet.

Løsning

90% af BabyDans produktion bliver solgt i udlandet, hvilket er essentielt at tage højde for i arbejdet med at styrke BabyDans e-commerce. Amazon er valgt som marketingplatform blandt andet fordi, BabyDan ser nogle klare fordele i at være tilstede her.

De markeder, der arbejdes på, er henholdsvis Tyskland og Frankrig. Her eksperimenteres der løbende med forskellige former for kampagner inden for formaterne ”Sponsored Products” og ”Sponsored Brand” kampagner. I juni 2020 så vi blandt andet, at ”Sponsored Brand” kampagnerne, der blev arbejdet med i juni måned på det tyske Amazon, genererede en stigning i omsætning på 42% og en stigning i antallet af ordrer på 44% sammenlignet med juni sidste år.

BabyDan

Effekt

På Amazon arbejder vi udelukkende med betalt annoncering og således ikke med SEO.

→ Hvis vi ser på, hvordan BabyDan har performet på det franske marked i 2020 fra januar til juli, så taler tallene for sig selv. Der ses en markant stigning på 175% i omsætningen samt en stigning på 197% i antallet af ordrer, hvis man sammenligner med samme periode forrige år. Derudover er CTR (andelen af dem, der eksponeres for en annonce, som derefter også klikker på den) steget med hele 254% til i alt 4,81%, hvilket er en særdeles god Click-Through Rate.

→ På det tyske marked er der også positive tal at berette om, dog ikke lige så fænomenale tal som på det franske marked. Ikke desto mindre er omsætningen samlet set steget med 30%, hvis man ser på en 7 måneders periode (fra januar til juli 2020).

I samme periode er antallet af ordrer steget med 33% på ”Sponsored Brands” kampagnerne. Ligeledes er antallet af klik steget med 19% på disse kampagner, og som en naturlig årsag hertil ser vi også, at konverteringsraten er steget med 12% til i alt 10%, hvilket er en solid konverteringsrate set fra et Ads-perspektiv.