Service

Amazon

Det er et spørgsmål om tid før Amazon åbner på det danske marked. Som brand og forhandler gælder det derfor om allerede nu at forholde sig til de muligheder og trusler, som Amazon fører med sig. For en ting er sikkert: Amazon kommer til at forandre den danske e-handel. Det betyder ikke, at jeres virksomheder nødvendigvis skal sælge jeres produkter på Amazon, men det er vigtigt at tage stilling til, hvilken strategi der giver mest mening for jeres forretning

Amazon annoncering

Amazon strategi

Med adgang til 340 mio. potentielle kunder og dermed en stor potentiel salgsvolumen, byder Amazon på unikke vækstmuligheder både lokalt og internationalt. Når Amazon kommer til Danmark, skal danske netbutikker både indstille sig på øget konkurrence og nye søgemønstre fra kunderne

I Kvantum rådgiver vi e-commerce og brands om, hvordan man arbejder strategisk med Amazon som salgskanal på eksisterende markeder, og optimerer tilstedeværelsen, inden den globale markedsplads kommer til Danmark.

Amazon SEO

Amazons søgemaskine agerer ud fra mange faktorer, der indgår i deres rangeringsalgoritme. Modsat Google vurderer Amazon ikke kun kvaliteten af indholdet, men rangerer også efter resultatbaserede faktorer. På Amazon er der et tydeligt samspil mellem kvaliteten af produktsiden og resultaterne.

Vi har den viden og know how der skal til for at opbygge knivskarpe produktsider, som både tiltrækker og tilfredsstiller kunderne, og skaffer dig højere placeringer i søgeresultaterne.

Amazon PPC

Amazon PPC ligner Google Ads til forveksling, men der er dog ret markante forskelle. Vigtigst er dog, at det er muligt at oprette både manuelle og automatiske kampagner, så de forskellige kampagnetyper retter sig mod forbrugere i forskellige stadier i salgstragten.

I Kvantum kan vi hjælpe med rådgivning omkring Amazon PPC, sørge for den tekniske opsætning og varetage den løbende drift og optimering af jeres annoncesetup.

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.