“Kvantespring” episode 2.5 – Den digitale valgkamp

Medvirkende: Torsten Jansen, journalist, bestyrelsesmedlem hos Kvantum og associated partner hos Lead Agency. Og så har Torsten i mange år arbejdet som USA-korrespondent for DR.

“Hvis du deler mit tweet, så får du et point. Hvis du anbefaler min app, så får du 100. Og når du har optjent 100.000, kan du få taget et billede sammen med mig”.

I USA skal valget om den næste amerikanske præsident stå til november, hvor kampen om tronen som bekendt skal stå mellem Joe Biden og Donald Trump. Og mens valgkampen allerede bliver analyseret forfra, bagfra og diagonalt, så tager vi et lidt andet afsæt i denne podcast.

Imens det efterhånden ikke er fremmed for nogen, hvilken betydning sociale medier og i særdeleshed Facebook havde i den seneste valgkamp, så er det allerede nu tydeligt, at det ligesom dengang bliver den, der mestrer de sociale medier, som vinder valget. Hvordan vil de sociale medier udspille deres rolle? Og hvilken “spillover” vil det have på den måde, som onlinemarkedet vil agere på, på den anden side af valgkampen. Vi binder en sløjfe på det hele i denne måneds udsendelse samt i et blogindlæg om, hvordan Trump appen rykker grænser for god valgkampsetik.

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 2.5 – Den digitale valgkamp
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Torsten Jansen
Gæst

Torsten Jansen

Torsten Jansen, journalist, bestyrelsesmedlem her hos Kvantum og associated partner hos Lead Agency.