Service

Sociale medier

Sociale medier er en integreret del alles hverdag, og en hjørnesten i enhver virksomheds marketingstrategi. Inden for digital marketing giver sociale medier nærmest uendelige muligheder for at målrette, tracke og teste annoncer effektivt til forskellige målgrupper.

I Kvantum er vi specialiseret i annoncering på sociale medier, og sørger altid for at give det fulde billede af den værdi indsatsen på de sociale medier skaber. Det gør vi blandt andet ved at udnytte data på tværs af kanaler og platforme, og ved både at arbejde med performance i detaljen og rådgive om, hvordan I bedst aktiverer jeres indhold samlet set.

Sociale medier

Instagram-annoncering

Annoncering på Instagram er et værdifuldt medie til at inspirere med visuelt indhold, og bliver stadigt mere attraktivt til promovering af produkter. Det er naturligvis vigtigt, at det visuelle indhold er af høj kvalitet, så det skiller sig ud fra andre opslag og annoncer med et tydeligt budskab, som målgruppen finder relevant.

Vi hjælper med opsætning, målretning og optimering af jeres Instagram-annoncering. Vi rådgiver også om hvilke målsætninger og KPI’er der er relevante at måle på for at skabe effektive annoncer, og varetager de justeringer i budskaber, budpriser, målgruppe og budget, der skal til for få mest mulig værdi for annonekronerne.

LinkedIn-annoncering

LinkedIn er det perfekte sted sig selv og sin virksomhed og gøre brug af de mange annoncemuligheder til at præsentere produkter og services til nøje udvalgte og segmenterede målgrupper og nye potentielle kunder.

I Kvantum hjælper vi med at få det maksimale ud af jeres annoncering på LinkedIn. Vi rådgiver om, hvilke annonceformater der passer bedst til jeres formål og målsætninger, og holder nøje øje med performance, så vi sikrer de bedst mulige resultater.

Facebook-annoncering

Facebook er et relevant medie for langt de fleste virksomheder både når det kommer til både organisk og paid content. Ved at annoncere på Facebook får du mulighed for at nå ud til både tidligere, eksisterende og potentielt nye kunder og skabe værdifulde resultater.

I Kvantum er vi altid opdaterede på muligheder og nye annonceformater, og kender Facebooks segmenteringskriterier ud og ind. Vi hjælper både med opsætning og løbende optimering af jeres annoncesetup, og rådgiver om hvordan I sikrer at både organisk og betalt indhold skaber værdi for brugerne hele vejen gennem købsprocessen.

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.

Vores kunder

Et lille udsnit af de kunder vi hjælper med sociale medier