Case

Bundgaard

Det har vi hjulpet med

  • Google Ads (DE+DK)
  • Sociale medier (DE+DK)
Bundgaard
Bundgaard

Baggrund

Vi skal helt tilbage til 1904, hvor Bundgaard sko blev etableret i Esbjerg. Gennem flere generationer har Bundgaard designet sko til aktive og nysgerrige børn – sko der kan bruges i alt slags vejr og til hver en årstid. Som de første på markedet i Skandinavien har Bundgaard sko revolutioneret kunsten at producere og designe fodtøj til børn og rent faktisk tænke børns behov ind i denne proces.

Fra deres kontor i Nordhavn lancerer de hvert år to kollektioner af håndlavet læderfodtøj til børn i alderen 0-16 år. Selvom brandet beror på gamle værdier og klassiske design teknikker, der er gået i arv gennem generationer, og som særligt var populære i 70’erne og 80’erne, så har børneskotøjsmærket været gennem en rebranding i de seneste par år, hvor de også har fået egen webshop. Hos Kvantum har vi hjulpet Bundgaard med at forblive relevante online og taget deres performance til nye højder.

Løsning

Vi har arbejdet for Bundgaard sko i godt og vel 2 år siden 2018, hvor vi har hjulpet dem i Tyskland og Danmark med Ads og Shopping. Vi skaffede dem vækst i et marked med stor konkurrence, og i en tid, hvor det ikke var sko, man de facto købte online til sine børn. Vi fik vendt denne trend for brandet og løftede dem ind i den digitale sfærer.

Gennem løbende sparring og dialog har vi hos Kvantum sørget for, at Bundgaard sko har haft de mest relevante annoncer på Google og med gode resultater. Der er løbende blevet tilpasset budskaber i annoncerne afhængigt af sæson og produkt, så de til hver en tid har haft højst mulig eksponering i forhold til budgettet. Nedenfor har vi eksemplificeret nogle tal på det danske marked, som så lige så flotte ud på det tyske.

Bundgaard
Bundgaard

Effekt

→ Hvis vi ser på den overordnede SEM-indsats hos Bundgaard i Danmark, så sætter effekten sine tydelige spor i resultaterne. I juni 2019 lå omsætningen 89% over omsætningen for samme periode året før. Dette er altså et direkte resultat af den trafik, der er genereret fra annoncerne og ind på webshoppen. Desuden steg antallet af transaktioner på shoppen i samme periode med 101%.

→ I juni 2019 kørte vi en Google Ads sommerudsalgskampagne, som havde en særdeles positiv effekt. Ads genererede i denne måned 170% flere besøg til webshoppen sammenlignet med året før, og i samme periode steg omsætningen, som resultat af ads, med 119%. Antallet af transaktioner steg også med imponerende 126%. Der er ingen tvivl om, at der er omsætning at hente for annoncekronerne – i juni 2019 lå ROAS på 722%, hvilket vil sige, at for hver gang Bundgaard brugte 1 kr. på annoncering, så fik de den 7 x igen.