Google Ads

Google Ads

Google udgør en væsentlig del af fundamentet i et stærkt marketing-setup. For at opnå optimale resultater er det nødvendigt at balancere indsatsen mellem pull og push marketing, og målrette jeres annoncer til målgrupper i så mange led af købsprocessen som muligt.

I Kvantum er vi Google Premier Partner, og har både det dybe know how og strategiske overblik der skal til for at sammensætte og skalere et annoncesetup, der passer til jeres nuværende behov og ambitioner for fremtiden.

Google Search

Google Search Ads øger jeres synlighed, når jeres kommende kunder er på udkig efter de varer eller services, I tilbyder. Uanset om formålet er, besøg til websitet, opsamling af leads eller noget helt andet, er det afgørende at være skarp på kampagnemålsætninger og brugeradfærd for at opnå succes.

I Kvantum har vi dedikerede specialister, der arbejder kontinuerligt med at øge jeres kvalitetsscore, der blandt andet beregnes ud fra relevansen mellem annoncetekst, søgeord og landing pages, klikrater og brugernes oplevelse på landingssiden. Vi arbejder med andre ord ud fra en samlet vurdering af kunderejsen, når vi opsætter og optimerer jeres Google Search Ads.

Google Shopping

Google Shopping Ads er genvejen til flere salg og få jeres e-commerce ud over stepperne med mere synlighed og større sandsynlighed for trafik og salg. Men det kræver at de enkelte kampagner og produktfeeds opsættes korrekt, så I først og fremmest rammer de brugere, der har en klar intention om at købe.

Vi hjælper og rådgiver om opsætning og optimering af Google Shopping-kampagner, og sørger for tryghed og fuld transparens igennem hele processen.

Remarketing​

Remarketing, også kaldet retargeting, er et stærkt værktøj til at lave adfærdsbaseret og målrettet annoncering baseret på jeres digitale touchpoints. Ved at anvende Google remarketing kan I med andre ord hurtigt og nemt nå ud med særlige tilbud, som har relevans for bestemte målgrupper.

I Kvantum har vi mange gode erfaringer med remarketing, og kender både faldgruberne og mulighederne. Som et afgørende led i et stærkt remarketing-setup er det afgørende at arbejde med segmentering af af data for at sikre, at de rette annoncer når de rette brugere der hvor de er i købsprocessen. Det gør vi gennem dynamisk remarketing med de mange annoncetyper Google Ads stiller til rådighed, og på sociale medier som Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn.

Google Display

Annoncering på Google’s Displaynetværk er en selvstændig disciplin, der giver mange værdifulde muligheder for at målrette tekst-, banner- og videoannoncer tilpasset både computer, tablet og mobil på tværs af websites til segmenter, man selv definerer.

I Kvantum ved vi præcis hvilke håndtag vi skal dreje på for at skabe de bedst mulige resultater, når vi optimrerer jeres Display-annoncering. Uanset om I vil have 100 % kontrol med annoncernes placering eller har behov for at nå ud til målgrupper med en bestemt adfærd, sikrer vi, at alle annoncer målrettes, så de både får høj relevans for kunder og jeres forretning.

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.

Vores kunder

Et lille udsnit af de kunder vi hjælper med Google Ads