Service

Webanalyse

Webanalyse handler om at opnå indsigt i digitale mønstre og adfærd hos brugerne på baggrund af konkret data. En dybere forståelse for brugeradfærden er afgørende for at kunne optimere hjemmesider og webshops og få mest muligt ud af marketingbudgettet.

I Kvantum arbejder vi altid databaseret fordi vi kan se, at de bedste resultater skabes på andet end ren mavefornemmelse. Med en webanalyse for I både indsigt i optimeringsmuligheder på jeres websites og overblik over søgeadfærd og mest rentable trafikkilder, så I kan optimere forretningen på et solidt datagrundlag.

Webanalyse

Google Analytics

Google Analytics er et af de bedste værktøjer til at analysere og tracke data. Jo bedre indsigt I har i måden forskellige målgrupper og kunder bruger jeres website, jo bedre brugeroplevelser kan I skabe give – med bedre resultater som vigtigste konsekvens.

Vi hjælper både med opsætning, tilretning og sparring, så I får det fulde udbytte af Google Analytics, når jeres målsætninger, og opnår det det fulde potentiale på jeres websites og i jeres webshops.

E-commerce tracking

Alle webshops bør have opsat e-commerce tracking for at kunne de præcise salgs-KPI’er. Ved at anvende Google Analytics e-commerce tracking, har man alle data og KPI’er fra websitet og webshoppen samlet ét sted, så det bliver overskueligt at analysere sine resultater.

Vi kan både hjælpe med opsætning og rådgivning omkring potentiale og muligheder for optimering. På den måde får I et dybdegående indblik i alle salgsdata og værdifuld indsigt i hvordan webshoppen reelt performer.

Google Tag Manager

Google Tag Manager fungerer som en container, der gør det nemt og overskueligt at implementere og administrere tags og scripts på jeres website. Google Tag Manager er derfor en fordel for alle virksomheder, der arbejder seriøst med sporing af website-trafik og konverteringer.

I Kvantum hjælper vi med opsætning og rådgivning om det optimale setup til både virksomheder og e-commerce, som ofte åbner op for flere og mere strategiske muligheder for tracking.

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.