Case

Liewood

En stærk designprofil, hvor den nordiske designtradition og kravet om kvalitet er bærende

Det har vi hjulpet med

  • Google Ads
  • Søgemaskineoptimering
Liewood
Liewood

Baggrund

Liewood, der har produceret accessories og interiør til babyer og små børn siden 2015, er grundlagt af Anne Marie Lie Nielsen. Med sine 15 års erfaring fra modebranchen har Anne Marie skabt et interiør koncept til børn med fokus på funktionalitet, rene linjer og enkle detaljer. Liewood er funderet på idéen om at leve et enkelt familieliv, og derfor er funktionaliteten i højsædet.

Liewoods produkter er produceret i bl.a. bambus, økologisk bomuld, genanvendt polyester og silikone, som alt sammen bygger på tanken om bæredygtighed og på at tage ansvar for de næste generationer. Liewood sælger alt lige fra tilbehør til babyer i form af spisestel, pusletasker, stofbleer og legetøj til sko og tøj til børn.

I det følgende kan du blive klogere på, hvordan vi har forbedret Liewoods performance på Google og Facebook og med hvilke resultater.

Løsning

Hos Liewood var det Google ads og Facebook ads, der blev valgt som annonceringsform, hvor der på Google ads løbende er blevet eksperimenteret med nye søgeord. Derudover optimerede vi også på SEO, hvor blandt andet optimering af sidetitler og metabeskrivelser var i fokus med henblik på løbende at forbedre klikraten.

På ads delen blev der løbende justeret på kampagnerne afhængigt af sæson, og hvilke produkter der formodentlig ville sælge bedst. F.eks. havde vi i forårs- og sommermånederne fokus på at optimere en kampagne for strandprodukter, hvilket i maj 2020 førte til en stigning på 334% i omsætningen for denne kampagne sammenlignet med maj året før. Derefter blev kampagnen udvidet med nye produkter og nye søgeord.

Da vi fik Liewood som kunde havde de en udfordring i og med, at de ikke havde et dansksproget site, men i stedet havde satset på et engelsksproget. Vi rådgav dem til at få et dansksproget site, da de på den måde ville få mulighed for at udnytte det danske marked i endnu større grad, end de gjorde. Af den vej skabte vi en kanal, der øgede online omsætningen markant. Herunder kan du læse nogle af de resultater, vi har opnået for Liewood. Selv under coronakrisen klarede de sig særdeles godt som webshop.

Liewood
Liewood

Effekt

Trods coronakrisens aftryk på de fleste i retailbranchen klarede Liewood sig rigtig flot igennem, når man ser på tallene.

→ I maj 2020 var der en samlet stigning på i alt 161% i omsætningen på webshoppen, som resultat af SEO- og ads-indsatsen. Derudover steg antallet af transaktioner i samme periode med imponerende 150%.

→ På SEO-indsatsen i april 2020 var tallene også yderst positive. På .com-domænet steg antallet af brugere med 134%, når man sammenligner med april året før. Derudover steg omsætningen med hele 256%, hvortil også antallet af transaktioner steg med 314%. Det vil sige, at den omsætning, der er genereret fra de organiske søgeresultater, er steget markant i april måned trods coronakrisen.

→ Ser vi på, hvordan Google Ads udviklingen var i april 2020, så steg omsætningen også her med 158% sammenlignet med året forinden. Derudover steg antallet af transaktioner med 162%. Det er et resultat af dem, der foretager et køb på webshoppen, og som har klikket på en af annoncerne på Google forinden købet.