Service

Søgemaskineoptimering

For at opnå de bedste placeringer og mest mulig trafik fra Googles organiske søgeresultater, er det nødvendigt med et gennemtænkt SEO-setup. Det kræver både planlægning og ofte en del arbejde at få de gode placeringer. Derfor en god idé at gå strategisk til værks for at få mest mulig synlighed i målgruppen.

I Kvantum rådgiver vi og hjælper med at få de tekniske, datamæssige og kommunikative indsigter på plads, så I får et stærkt SEO-fundament. Vi har en holistisk tilgang til arbejdet med søgemaskineoptimering, for i sidste ende afgøres det hele af, hvordan brugernes adfærd og oplevelse af websitet. Derfor skal arbejdet med SEO altid være med en ude-fra-ind tilgang.

Søgemaskineoptimering

Lokal SEO – bliv fundet på Google Maps

Lokale søgeresultater er virksomhedens visitkort på Google. Lokal SEO – eller Google My Business – er med andre ord vigtigt for at få succes i søgemaskinerne for virksomheder med en fysisk placering.

Vi hjælper med at sætte virksomheden på landkortet, bogstaveligt talt. Ofte arbejder vi med lokal SEO i forbindelse med andet SEO-arbejde såsom teknisk SEO og indholdsoptimering. Derfor anbefaler vi også, at arbejdet med lokal SEO er et ud af flere indsatsområder når der sættes ind på bedre og mere relevante placeringer på Google.

Linkbuilding

Linkbuilding er en vigtig SEO-faktor i arbejdet med optimering hjemmesider og webshops. Med en sund linkprofil med stærke links øges sandsynligheden for gode placeringer i Googles søgeresultater.

I Kvantum arbejder ved med link building ud fra en samlet betragtning af hvilke interne og eksterne links, der giver mest mening og værdi for brugere og kunder. Det klare slutmål altid være, at brugerne får en god og relevant oplevelse.

Indholdsoptimering

Præmisserne for godt SEO-indhold ændrer sig hele tiden. Søgemaskinernes algoritmer udvikler sig konstant og bliver hele bedre til at aflæse brugernes adfærd og behov. Når det kommer til indholdsoptimering er relevant indhold derfor et af de vigtigste parametre for at opnå gode SEO-resultater.

Vi har dyb know how og erfaring med at optimere indholdet på hjemmesider og i webshops. Udover at understøtte de organiske søgeresultater med relevante søgeord er det afgørende at skabe en gennemtænkt indholdsstruktur, der både giver en god brugeroplevelse, og synlighed og placeringer i søgemaskinerne.

Migrering

En migrering drejer sig oftest væsentlige ændringer af hjemmesidens struktur, indhold, kode, performance, UX-udfordringer eller domæneændringer. For at sikre en succesfuld migrering er det afgørende at identificere alle kritiske aspekter og udfordringer før, under og efter migreringen.

Vi sikrer, at migreringen gennemføres helt efter bogen, og hjælper med at planlægge og gennemføre risikoanalyser og laver en teknisk gennemgang – blandt andet for at sikre, at Google kan crawle hjemmesiden korrekt, og at DOM, canonical struktur, pagination-håndtering og andre tekniske elementer gennemgås og aftales.

Teknisk SEO-analyse

Der er mange parametre at tage højde for, når man arbejder aktivt med SEO – både i det analytiske og det eksekverende arbejde. Teknisk SEO er et overordnet område med stor betydning for et websites synlighed i de organiske søgeresultater.

For at sikre, at de tekniske aspekter fungerer og er udført optimalt, anbefaler vi at gennemføre en teknisk SEO-analyse, der viser de fejl og mangler, som bør udbedres rent teknisk på websitet. Analysen giver et prioriteret overblik over samtlige tekniske fejl og mangler på websitet, som skal udbedres for at sikre optimal rangering på søgemaskinerne.

Søgeordsanalyse

Relevant indhold tager udgangspunkt i, hvad målgruppen efterspørger og søger efter online. En søgeordsanalyse er derfor dit fundamentet for god søgeordsplanlægning, og er dermed et oplagt værktøj at planlægge en præcis indholdsstrategi.

Inden vi udfører en søgeordsanalyse, tager vi altid en grundig snak om websites, målgrupper, konkurrenter, målsætning og ønsker til fremtidige aktiviteter. Vores vigtigste opgave er at finde de mest relevante søgeord, så de rigtige kunder finder jeres hjemmeside gennem den organiske trafik.

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.

Vores kunder

Et lille udsnit af de kunder vi hjælper med søgemaskineoptimering