Case

NN07

De perfekte chinos. Og meget mere.

Det har vi hjulpet med

  • Google Ads
  • Søgemaskineoptimering
NN07
NN07

Baggrund

Tøjmærket NN07 har siden sin spæde start solgt massevis af chinos – faktisk er det blevet til 2 mio. gennem årene og mere endnu, da dette tal blev opgjort i 2017. Navnet står for ”No Nationality” og året, hvor brandet blev skabt. Tanken var i 2007 at hylde diversitet og hente inspiration fra flere forskellige kulturer og er det stadig den dag i dag. NN07 skaber hvert år en kampagne i et nyt land.

I 2016 solgte de to direktører og medejere Tommy Holte og Victor Lindh 60% af firmaet til det svenske investeringsselskab Fidelio Capital for at ekspandere.

Selskabet har i dag omtrent 300 salgskanaler, der både dækker over en konceptbutik, shop-in-shops og salg over nettet, hvor især sidstnævnte er vokset markant de seneste år.

Løsning

Hos Kvantum Copenhagen har vi varetaget NN07’s interesser med at styrke deres online performance siden 2018. For NN07 har det handlet om at øge sin online tilstedeværelse i takt med, at retail også bliver større med det ultimative formål; at skabe en sund balance mellem retail og online.

Fra begyndelsen til nu er der sket meget, særligt når man ser på NN07’s performance på Facebook. Siden Kvantum igangsatte Facebook annoncering for NN07 tilbage i 2018, har de formået at øge antallet af køb på hjemmesiden – som er genereret fra Facebook – med 120%. Den samlede omsætning som direkte resultat af Facebook annonceringer er derudover steget med 101%.

NN07
NN07

Effekt

→ Når man ser på Ads-delen hos NN07 og tager udgangspunkt i det danske marked har de i 2020 fra januar – maj øget deres omsætning, som er genereret fra Google Ads, med 57% – det vil altså sige over en periode på 5 måneder. Derudover er antallet af transaktioner steget med 68% i samme periode. På det tyske marked er omsætningen steget med imponerende 119% og antallet af transaktioner med 82% i 2020.

→ På SEO-delen er NN07’s omsætning steget med 53% fra januar til maj 2020 som resultat af organiske søgninger og konverteringsraten (klik der leder til salg) er ligeledes steget med 35%. Det er altså på en periode på kun 5 måneder. Ser man på SEO-delen på det tyske marked, er der igen tale om en succeshistorie for NN07 – siden året startede har de forøget deres omsætning med 81% og antallet af transaktioner er ligeledes steget med 66%.