Service

Strategi og brugerrejser

De seneste år er modningen af e-handlen gået stærkt. Ikke kun i Danmark, men over hele Europa. Det kræver en dyb forståelse af forretningen og et strategisk overblik både at skabe efterspørgsel og omsætning gennem hele kunderejsen. Sagt med andre ord: Dit potentiale som brand ligger i dag i din online styrke og hvordan den kombineres med din fysiske tilstedeværelse.

I Kvantum bygger vi stærke digitale brands. Bare i 2020 har vi vækstet vores kunders årsomsætning med 2-4x. Det kræver både indsigt og forretningsforståelse, og viden om hvordan vi sikrer at jeres brand er stærkt repræsenteret i alle relevante digitale kanaler.

Strategi og brugerrejser

Strategi

For at skabe vækst online kigger vi strategisk på jeres digitale brand-styrke, og hvordan I positionerer jeres e-commerce forretning blandt konkurrenter. Samtidig vurderer vi hvor der bør sættes ind rent taktisk for at skabe større volumen og forbedret bundlinje – oftest gennem optimering af jeres online kampagner på fx Google Ads, -Shopping og Facebook, men også ved at vurdere hvordan jeres brand performer på tværs af kanaler. Alle brands har noget unikt. Spørgsmålet er bare, hvordan det bedst forløses digitalt.

Målgrupper og brugerrejser

Hvordan ser jeres digitale kunderejse ud? Hvor kommer kunderne fra, og hvordan får I dem i tale? Har I en fysisk butik tilknyttet? Kampen om kunderne afgøres af, om I udnytter jeres digitale potentiale. Vejen til succesfulde brugerrejser går gennem bedre tracking og forståelse af jeres målgrupper. Den gode bruger- og kunderejse skaber meromsætning ved hjælp af relevans og involvering i de rigtige digitale touch-points on- som offline. Derfor ser vi også på footprint data ift. online annoncering ind mod den fysiske butik (hvis det er muligt) og arbejder med data.

Når det kommer til digital marketing er det netop synergierne mellem indhold, brugeroplevelser og relevant digital tilstedeværelse der gør forskellen.

Den samlede brugeroplevese

Indtil 2014 blev online og offline betragtet som separate kanaler. Men med butikkens genfødsel og begrebet Omnichannel Experience, hører denne tankegang nu fortiden til. Dagens fleksible forbrugere tænker ikke længere i forskellige kanaler, men tror blot på, at der findes én behagelig rejse, der kan føre til det ultimative køb. 

Den fysiske butik udgør altså en vigtig del af detailhandelens online strategi og spiller nu en større rolle, end hvad vi hidtil har kunne dokumentere. Menneskelig interaktion i kombination med avanceret teknologi er i dag, hvad der skaber merværdi til jeres fysiske butik. De bedste resultater kræver dog en ensartet kunde- og brandoplevelse.

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.