Case

Carhartt WIP

Skatermærket der for alvor er hoppet med på den digitale bølge

Det har vi hjulpet med

  • Google Ads
  • Søgemaskineoptimering
  • Sociale medier
Carhartt WIP
Carhartt WIP

Baggrund

Tøjmærket Carhartt, som blev grundlagt af Hamilton Carhartt i USA i 1889, designer tøj i 100 % bomuld – oprindeligt arbejdstøj i den slidstærke ”duck kvalitet”. I 1994 blev Carhartt WIP (Work in Progress) grundlagt som en ny linje af Carhartt brandet, primært for at distribuere produkter ud i Europa, og i dag designer de modetøj, der henvender sig til skating- og streetkulturen.

Etableringen af Carhartt WIP har været en stor del af brandets udbredelse på den internationale scene, og i dag har de tre butikker i København: Elmegade, Krystalgade og Fisketorvet.

Løsning

Tilbage i januar 2019 henvendte Carhartt WIP sig til Kvantum, da de ønskede at styrke deres online performance og øge trafikken til deres website. Carhartt WIPs kundeforløb har strukket sig over en periode på godt og vel halvandet år. I den tid har vi hos Kvantum lavet en række opgaver for Carhartt WIP, der overordnet set indebærer søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads samt Facebook annoncering.

Vores specialister har blandt andet haft fokus på, hvordan kategorisiderne kan beriges med mere tekst. På Google Ads-delen har vi haft fokus på ”Smart Shopping” og ”Dynamiske Søgeannoncer”, og på Facebook-delen har vi kørt en fast remarketing-kampagne.

Carhartt WIP
Carhartt WIP

Effekt

→ På Ads-delen har vi hos Carhartt WIP i 2020 kunne se en stigning i ROAS på 94% til samlet set 933% målt fra den 1. januar til 31. maj 2020. Desuden har Carhartt WIP i samme periode øget sin omsætning med imponerende 129% alene som resultat af indsatsen på betalte annonceringer.

→ På SEO-delen ser vi i samme periode, at antallet af eksponeringer er steget 329% og antallet af klik er steget med 424%, hvilket udelukkende er et resultat af den organiske trafik. Derudover er antallet af transaktioner også steget med 30% som direkte resultat af SEO-indsatsen.

→ Samlet har vi i perioden set en stigning på hele 51% i antallet af besøgende på Carhartt WIPs website og en stigning på 18% i den gennemsnitlige ordreværdi.