Case

Decadent

Håndværk, tidløst design og sjæl er i højsæde hos Decadent Copenhagen

Det har vi hjulpet med

  • Google Ads
Decadent bæltetaske
Decadent pung

Baggrund

I 2005 startede Karina Mundt Holst taske brandet Decadent Copenhagen. Efter flere år i modebranchen besluttede hun sig for at skabe sit eget brand, da hun en dag forelskede sig i sin mors taske fra 70’erne. Derefter gik hun igang med at redesigne tasken, der senere blev til den ikoniske Decadent-taske, der går under navnet working bag.

Alle Decadent styles bliver designet af Karina Mundt Holst selv, men i dag er der et dedikeret team af medarbejdere, der hver dag hjælper med at gøre idéer til virkelighed. Decadent skaber tidløse produkter af høj kvalitet, som kan være i garderoben i mange år.

Løsning

Decadent har været kunde hos Kvantum siden 2016. Siden da har vi arbejdet med at øge kendskabet til Decadent og øge brandets online performance via betalt annoncering, og med stor succes.

I oktober 2020 afholdte Decadent deres midseason udsalg, hvor der var betydelig interesse fra kunderne online. Hvis man ser på oktober måned 2020 sammenlignet med oktober 2019, er den samlede omsætning på tværs af betalt annoncering (Google ads) og organisk trafik (SEO) steget med 68%. Det er omsætning, der er genereret af midseason udsalget, som resultat af en stabil e-commerce indsats år over år. Udefra set kan det virke nemt at skabe høj omsætning til et udsalg. Men det at lave et godt udsalg, der rydder hylderne, kræver forberedelse op til udsalget – hvor der forinden er optimeret i en sådan grad, at udsalget genererer så høj omsætning som muligt.

Decadent skuldertaske
Decedant Ecommerce dame

Effekt

→ I forbindelse med midseason havde vi fokus på at optimere kampagnerne mod udsalget så meget som muligt. Der blev tilføjet nye søgeord for at fange mere trafik og dertil tilføjet negative søgeord for at ekskludere dårlige søgninger og forbedre relevante besøg. Hvis man ser på Google ads omsætningen for oktober 2020, sammenlignet med samme periode sidste år, så er den steget med hele 195%. Bag dette tal ligger også en stigning i konverteringsraten (klik på Google der leder til salg på webshoppen) på 121%, hvilket er et resultat af det midseason udsalg, der har kørt i oktober.

→ I oktober lå ROAS (Return On Ad Spend) samlet set på 896% på tværs af alle markeder, hvilket er en stigning på 155% siden sidste år. Det vil sige, at for hver gang Decadent bruger 1 kr. på Google ads annoncering, så får de den næsten 9x igen. På det danske marked er ROAS endnu bedre med 1.096% – det vil sige, at her får Decadent deres annoncekroner næsten 11x igen.

Det kræver et vis brandkendskab og -interesse, hvis man skal formå at lave et udsalg som dette. Et brandkendskab der som regel er bygget op over flere år. Det vi opnåede med Decadents midseason udsalg er et resultat af det brandkendskab, som vi har arbejdet hen mod siden 2016.