Case

FLSmidth

FLSmidth er et dansk erhvervsklenodie, hvis fokusområde er at levere og udvikle maskineri, knowhow og serviceydelser til cement- og mineindustrien.

Det har vi hjulpet med

  • Meta Ads
  • Google Ads
  • Online leadgenerering
FLSmidth case
FLSmidth case

Baggrund

FLSmidth blev grundlagt under industrialiseringens tid i København. Siden dengang er virksomheden vokset sig stor og udgør i dag en af de største danske virksomheder. FLSmidth har mere end 140 års erfaring med at hjælpe og udvikle services til kunder verden over, der øger produktion, forbedrer effektiviteten og reducerer driftsomkostningerne inden for cement- og mineindustrien. De udvikler avancerede produktdesigns og binder det op på deres ekspertise inden for processer og service og skræddersyer ud fra det løsninger, der imødekommer deres kunders specifikke behov. Alt sammen noget, der har gjort dem markedslidende inden for deres felt.

Kvantum Copenhagen har imidlertid hjulpet FLSmidth på tværs af 19 lande med betalt annoncering ift. Research på services og produkter samt leadgenerering. En stor del af denne leadgenerering er lavet via Google.

Løsning

Kvantum Copenhagen har hjulpet FLSmidth med at opnå resultater på den digitale markedsføringsfront igennem en årrække. Vi har herigennem hjulpet med at skabe online leads samt hjulpet kunderne på rette vej i deres søgen efter services, udvikling m.m.

Leads, der senere skulle konverteres offline og overtages af FLSmidths dygtige salgs- og konsulentteam.

FLSmidth case
FLSmidth case

Vi vil være de bedste til at udvikle retail via data & content