Case

Hovmand

Hovmand er en dansk, ejerledet virksomhed, der udvikler og bygger løftevogne til virksomheder bl.a. inden for sektorer som fødevarer, pharma, kemi og industriel produktion. Hovmand effektiviserer materialehåndtering og forbedrer det daglige arbejdsliv, for 1000 vis af mennesker i mange forskellige industrier.

Det har vi hjulpet med

 • Ads & LinkedIn
 • Leadgenerering
 • Leadscoring
 • Søgemaskineoptimering
 • Dataanalyser
 • Tracking
 • Hubspot
 • Automation mails
 • UX
 • Content & promotion / brandfilm
 • Migrering af website (gl. site til nyt site)
Hovmand case
Hovmand case

Baggrund

Hovmand er en virksomhed, der optimer processer inden for løfteudfordringer i industriverdenens processer. Virksomheden opererer udover Danmark bl.a. også i Tyskland og Frankrig.

Hovmand kom til Kvantum Copenhagen med behov for at flytte deres strategiske fokus fra deres B2B salg via klassiske kanaler, og over mod mere digitale kanaler, så researchfasen for Hovmands kunder kunne ske via websitet, Paid- & Ownedmedia, E-mails, LinkedIn, Google (SEO og PPC). Derudover stod Hovmand for at skulle migrere website og udvikle nyt og bedre design – et site, der var mere fokuseret på de mange forskellige kunderejser, som finder sted i en researchfase.

Løsning

Med fokus på kunderejser, research og leadgenering samt -nuchering har vi udviklet et fuldt Leadscoringsprogram, der dels drives via Hubspot og som drives af Hovmands marketing- og salgsteams og – kontorer rundt om i Danmark og Europa. Ydermere drives leaddelen via Google Ads, søgemaskineoptimering, LinkedIn og e-mails.

Derudover udvikles der explainerfilm pba. af søgeordsanalyser, adfærd og personaer, så content er i tråd med potentielle kundesegmenters adfærd og researchbehov. Vi har bundet leadgen, eCommerce (salg af spareparts) og fysiske aktiviteter (såsom tradeshows) sammen med salgsafdelingen via data, platforme og content. Det har ligeledes været vigtigt, sammen med marketing, at holde for øje, at succes afhænger af, at viden og processer indarbejdes i hele organisationen. Det skal ikke blot være noget, der foregår “ovre i marketing”, men noget en klassisk salgsafdeling kan forstå og drage nytte af.

Hovmand case
Hovmand case

Effekt

På baggrund af adfærdsdata og mapping af kunderejsen, har vi via rette medie, content og kanalmix, højnet relevansen og bidrager ugentligt med et stort antal kvalificerede leads i salgsafdelingen. Hvert lead har en værdi på baggrund af adfærd, persona og kanal.

 

Kvantum er, for os i Hovmand, ikke blot et marketingbureau med fokus på ads og SEO. De indgår i teamet og bidrager, med høj faglighed, tempo og god energi, på tværs af online-forretningen med sparring, strategi og eksekvering. De har en stor aktie i, at vi har flyttet os fra en – på ydersiden – klassisk B2B produktionsvirksomhed, til en moderne forretning med forståelse for digitale kanaler og salg.

Tea Hermann Head of Marketing.