Case

To The Moon, Honey

To The Moon Honey er et dansk Skincare brand, men samtidig er det så meget mere. Det er også et fællesskab for kvinder.

Det har vi hjulpet med

  • Meta Ads
  • Google Ads
  • Google Shopping
  • Søgemaskineoptimering
  • Datamodelering
  • eCommerce-, marketing- og email strategi & rådgivning
To The Moon, Honey case
To The Moon, Honey case

Baggrund

To The Moon Honey er et fællesskab for kvinder, hvor der deles ud af brugbare erfaringer. Det er et rum, hvor kvinder kan tale med hinanden og hvor To The Moon Honey interviewer eksperter for at gøre brugerne klogere på moderskabets mange facetter.

To The Moon Honey er startet af venindeparret, Liv og Bea, da de fødte deres sønner på samme dag i 2017. Det blev startskuddet til et tæt venskab og kort tid efter spirede ideen om To The Moon, Honey.

Under deres fælles barsel manglede de et sted, hvor de kunne få svar på de mange spørgsmål, der ofte melder sig hos nybagte mødre, såvel som alle de spørgsmål, der melder sig under graviditeten og i særdeleshed i de første måneder med en lille baby. Det blev startskuddet til To The Moon.

Honey kom til lidt senere, da Liv og Bea besluttede at lancere deres eget Skincare brand, der kan anvendes i alle livets faser, også under graviditet og amning. HONEY er prisvindende og trippel-certificeret hudpleje baseret på parfumefrie, naturlige og klinisk dokumenterede ingredienser, der giver mærkbare resultater og en sund, smuk glød.

Løsning

To The Moon, Honey havde et ønske om at arbejde mere med deres online data på tværs af kanaler, så de kunne honorere deres vækststrategi. Hos Kvantum har vi i den forbindelse hjulpet dem med udviklingen af selve strategien og efterfølgende med implementeringen af et 360 graders datasetup. 

Det betyder, at der nu kan trackes på tværs af kanaler, herunder Meta, Google og email. 

Løsning

To The Moon, Honey case
To The Moon, Honey case

Vi vil være de bedste til at udvikle retail via data & content