E-commerce bureauet Kvantum går offline i Aarhus

E-commerce bureauet Kvantum går offline i Aarhus

1. september udvider Kvantum Copenhagen med et nyt kontor og nye medarbejdere på Vesterbro Torv 3 i midten af Aarhus.

“Det kan godt være, at de sidste 12-14 måneders COVID-situation har gjort os mere digitale, men i takt med at vores kunder har fået mere travlt, og kundetilgangen også er kommet fra det jyske, så er det oplagt at skrue op for tilstedeværelsen i Jylland – og komme endnu tættere på vores kunder i Aarhus og omegn. E-commerce marketing er gået fra at være en 100% taktisk disciplin til også at være fokuseret på strategi og måden, man arbejder med sine kanaler på. Den ændring kræver nærvær, og derfor giver det god mening at åbne kontor i Aarhus”, udtaler CEO og founding partner Martin Jagd Graeser.

Kvantum Copenhagen blev stiftet i 2014 af Rasmus Frølund Thomsen og Martin Jagd Graeser og har siden opstart haft hovedkontor i København, med en satellit i Struer. Nu etableres det tredje e-commerce-kontor i Aarhus til at varetage strategi- og performance vest for Storebælt. Fra 1. september får kontoret 2-3 nye ansigter, som også dækker Content & Strategi, SEO samt Ads inden for e-commerce.

Et af de nye ansigter er Tobias Egmose, der ansættes i rollen som Ecommerce, Content & Strategy Director. “Vores ambition er til enhver tid at kunne både udfordre og rådgive vores kunder strategisk, når vi leverer e-commerce performance-løsninger, og med Tobias har vi været heldige at få en stærk ressource med ombord i Kvantum. Tobias kommer med erfaring fra både kunde- og rådgivningssiden, og han vil med nærvær og en bred vifte af digitale kompetencer helt sikkert kunne gøre en forskel for vores kunder allerede fra første dag.”, udtaler Martin Jagd Graeser.

“Jeg kender allerede Kvantum godt”, fortsætter Tobias Egmose. “Jeg har tidligere været kunde hos Kvantum og har med stor interesse fulgt bureauet tæt i årenes løb. Så egentlig var det let at tage springet til Kvantum, da Martin henvendte sig. Jeg synes, at det er spændende, hvordan e-commerce i højere og højere grad også handler om at bygge stærke brands og relevante kunderejser – et område som Kvantum har stort fokus på, så jeg kunne slet ikke lade være med at springe med ombord”.

Kvantum Aarhus
Tobias Egmose
Ecommerce, Strategy & Content Director
te@kvantum.com
20910402

E-commerce bureauet Kvantum går offline i Aarhus

Kvantum Copenhagen
Martin Jagd Graeser
CEO & Founding Partner
martin@kvantum.com
53771554

Interview med Tobias & Martin (Q&A)

Spørgsmål til Tobias:

Hvor kommer du fra?

Jeg kommer fra en rolle som CMO hos Syndicate, der – meget kort sagt – er et konsulenthus med fokus på agil ledelse og produktudvikling. Tidligere har jeg arbejdet med digital kommunikation og marketing på et reklamebureau, i en start-up og i flere NGO’er.

Hvad var det der er særligt interessant ved Kvantum som marketingbureau?

Jeg har kendt folkene bag Kvantum i mange år, så jeg kan med sikkerhed sige, at Kvantum er et kompromisløst og ambitiøst bureau, der også har noget at have det i. Udover en dyb faglig ekspertise er det min erfaring, at de forstår at lægge vægt på eksekvering uden at miste det strategiske overblik. Og det mener jeg er afgørende for at skabe et godt samarbejde, hvor vi er fælles om at løfte forretningen og udvikle marketingindsatsen på både den korte og lange bane.

Hvordan tænker du, at du vil kunne gøre en forskel netop for kunderne i Jylland?

Jeg glæder mig især til at styrke koblingen mellem e-commerce og engagerende kunderejser. Jeg kommer med den helt store rygsæk af hands on-erfaringer med digitalt indhold, content marketing og forretningsforståelse, og jeg ser et stort potentiale i at styrke disse discipliner og hjælpe både nye og eksisterende kunder med at sammenkoble deres performance marketing med langsigtet brand building.

Spørgsmål til Martin:

Hvorfor skal netop I som digitalt e-commerce marketing bureau være fysisk tilstede i hele landet? – Placeringen burde jo netop være underordnet inden for jeres felt?

Ja, men fysisk tilstedeværelse giver mulighed for, at vi kan udvide paletten af setups for vores services og rådgivning. Vi tænker både på den strategiske rådgivning, som vi tilbyder vores kunder, men i lige så høj grad dag-til-dag rådgivning og eksekvering af e-commerce marketing performance – det giver bare god mening med fysisk tilstedeværelse.

Hvad giver det kunderne, at I har kontorer i Jylland, hvordan mærker de det?

Vi har mange gode kunder i Jylland, og de har travlt. Den rådgivning, som vi leverer, ønsker vi at rykke tættere på vores kunder og deres forretning. Med kolleger bosiddende og arbejdende i Jylland vil vi opnå en anden fleksibilitet, i forhold til at rykke hurtigt ud til kundernes interne e-commerce teams. Dvs. at vi også vil kunne sende en mand ud og sidde hos en kunde et par timer om ugen eller andre lignende setups.

Hvad kan I tilbyde herfra, som I ikke kan tilbyde fra København?

Først og fremmest er det vi tilbyder fra Aarhus nærvær – at kunne sidde med ved bordet på day-to-day basis. Med møder på ugentligt basis rykker vi os tættere på, og vi vil hurtigere se flere opgaver hos kunderne, vi kan byde ind på. Vi oplever tillige, at vores kunder i stigende grad, efterspørger, at vi udvider vores fysiske tilstedeværelse i Jylland.

Kan Aarhus afdellingen servicere hele Jylland med nærhed, eller hvad er planen her? (Hvis man driver virksomhed i Herning/ Brande/ Ikast, er det ikke sikkert, at man tænker Aarhus er tæt på).

Jeg er overbevist om, at vores kunder fra flere kanter i Jylland vil opleve Aarhus som tæt på, i hvert fald nærmere end København. Hvis ikke de oplever det, vil vi også meget gerne blive klogere på, hvordan vi så kan komme tættere på dem.

Hvad giver det Kvantum at have kontorer og medarbejdere rundt om i landet?

For os betyder et kontor først og fremmest en forankring. Med kollegerne i Aarhus får vi bragt viden om og forståelse for lokale og regionale forhold ind. Det er væsentligt både i vores rådgivning såvel som i den almindelige kommunikation med vores kunder.

Hvad er planerne på sigt for Kvantum, hvor har I kontorer om 3 år?

I de kommende år kigger vi ind i at vækste vores forretning yderligere, som vi nu gør med udvidelsen i Aarhus. Fokus er at supportere og udvikle os sammen med vores kunder og at styrke vores faglighed som specialister og rådgivere med fokus på e-commerce – om det sker organisk eller via opkøb ligger vi ikke fast på.