Brands, der er digitale fra fødslen er automatisk D2C fokuseret

I de senere år, hvor vi set en ny generation af brands, vi kunne kalde dem, disruptive startups, der har tordnet derud af online – brands der har vendt op og ned på hvordan man sælger produkter, og har bypassed de ellers så kendte samarbejdspartnere i retail.

Ifølge The Drum har hele 82 % af forbrugerne op til 4 D2C-relationer, når de shopper. 

Fælles for disse “nye” brands bruger aktivt deres D2C-strategi til at opbygge deres brand, styre kunderejsen og aktivt være i dialog med kunderne. 

Her er værdier som “bekvemmelighed” og “brugervenlighed” på listen over D2C-fordele, faktisk er det sådan et 94 % af de kunder, der vælger én af ovenstående grunde som værende grunden til at handle med D2C-brands.

Og det på trods af, at jeg den dag i dag oplever brands, der er bange for, hvad deres samarbejdspartnere i retail vil sige, hvis de starter en sådan D2C-kanal-strategi op.

Det ærgrer mig gul og blå, af den simple grund; at der er så meget at hente, både for brandet selv, men i den grad også for de samarbejdspartnere brandet har, både i form af data, og indsigter, som går begge veje, og kan være med til at løfte givne produkt og dermed marked. 

Brands, der er digitale fra fødslen er automatisk D2C fokuseret

Martin Jagd Graeser
CEO & Co-founding Partner

martin@kvantum.com
53771554
LinkedIn

Brands, der er digitale fra fødslen er automatisk D2C fokuseret