Brands, der er digitale fra fødslen er automatisk D2C fokuseret

I de senere år, hvor vi set en ny generation af brands, vi kunne kalde dem, disruptive startups, der har tordnet derud af online – brands der har vendt op og ned på hvordan man sælger produkter, og har bypassed de ellers så kendte samarbejdspartnere i retail.

Ifølge The Drum har hele 82 % af forbrugerne op til 4 D2C-relationer, når de shopper. 

Fælles for disse “nye” brands bruger aktivt deres D2C-strategi til at opbygge deres brand, styre kunderejsen og aktivt være i dialog med kunderne. 

Her er værdier som “bekvemmelighed” og “brugervenlighed” på listen over D2C-fordele, faktisk er det sådan et 94 % af de kunder, der vælger én af ovenstående grunde som værende grunden til at handle med D2C-brands.

Og det på trods af, at jeg den dag i dag oplever brands, der er bange for, hvad deres samarbejdspartnere i retail vil sige, hvis de starter en sådan D2C-kanal-strategi op.

Det ærgrer mig gul og blå, af den simple grund; at der er så meget at hente, både for brandet selv, men i den grad også for de samarbejdspartnere brandet har, både i form af data, og indsigter, som går begge veje, og kan være med til at løfte givne produkt og dermed marked. 

Martin Jagd Graeser
CEO & Co-founding Partner

martin@kvantum.com
53771554
LinkedIn