Når det digitale adfærd skaber salg i den fysiske butik

Når dine kunder researcher på dine produkter, har de ofte brug for en fysisk oplevelse med produktet. Dermed bliver spændingsfeltet mellem kundens online adfærd og den fysiske butik en vigtig driver i den digitale kunderejse ned mod den fysiske butik. 

Ifølge Google forholder det sig faktisk sådan, at 76% af forbrugerne der via en smartphone søger efter et specifikt produkt i nærheden af deres fysiske lokation, også besøger selve butikken indenfor samme dag. Derudover resulterer 28% af disse mobil produktsøgninger i et salg i den fysiske butik. 

Vi taler altså her om markante overlappende adfærd mellem det fysiske og digitale. Adfærd som mange retailere overser, når der bliver talt om kunderejser og om at binde on- og offline retail sammen.

Ved at have fokus på dette, får I ikke kun mere omsætning; I får også langt flere data, som I kan parre op mod den kundedata, der ligger i spændingsfeltet mellem beslutning, produkt-research og salg.

Man vil dermed opnå en brugerrejse, der favner både fysisk og digital. Dette er alfa og omega for den moderne retailer og ditto kunde.

Når det digitale adfærd skaber salg i den fysiske butik

Martin Jagd Graeser
CEO & Co-founding Partner

martin@kvantum.com
53771554
LinkedIn

Når det digitale adfærd skaber salg i den fysiske butik